Tryckluftspecialisten blir distributör av Gardner Denver kompressorer och tillbehör

Pressmeddelande

Tryckluftspecialisten AB blir distributör av Gardner Denver kompressorutrustningar.

Tryckluftspecialisten AB som tillsammans med moderbolaget Granzow AB är den största oberoende kompressorleverantören på svenska marknaden, är stolta och glada över att få representera även Gardner Denver kompressorer för tryckluft.

Gardner Denver är idag en av världens största kompressortillverkare med produktion för den Europeiska marknaden i Finland, Tyskland samt Italien. Maskinerna är i Premium klassen och kända för sin driftsäkerhet och energieffektivitet.

Sortimentet består av industriella oljesmorda och oljefria skruvkompressorer från 2,2 till 500kW med tryck upp till 13 bar samt tillhörande utrustning för styrning, filtrering och torkning av tryckluften

Gardner Denver har kontinuerligt funnits representerade i Sverige sedan 60-talet med varumärkena Tamrock, Tamrotor och Gardner Denver. Genom sin långa historik finns det idag ett stort antal nöjda kunder runt om i landet som vi ser fram emot att tillsammans med våra lokala återförsäljare fortsätta att serva och utveckla

Med stort eget lager centralt i Sverige och rikstäckande servicenät, genom egen personal och lokala återförsäljare ser vi fram emot att arbeta med Gardner Denver. Med korta ledtider, utbildad och engagerad personal ser vi till att dina tryckluftsfrågor blir besvarade.

Med vänlig hälsning

Tryckluftspecialisten

Mikael Jansson

mikael.jansson@tryckluftspecialisten.se